Sant Cugat reclama l'intercanviador de Volpelleres per impulsar el transport públic


Temes relacionats

CiU vol que es condicioni l'estació de Renfe de cara al Corredor del Mediterrani (31/gen/13)

Renfe activa aquest dijous la venda de bitllets després de mig any d'espera (31/gen/13)

Renfe recuperarà les màquines de venda de bitllets 'properament' (29/gen/13)

CiU reclamarà a Renfe que presenti solucions als problemes de l'estació (14/gen/13)

L'estació de Renfe continua sense personal ni màquines de venda de bitllets (14/gen/13)


  • Comparteix:

L'estació de Renfe i la de Volpelleres estan separades per 400 metres

L'estació de Renfe i la de Volpelleres estan separades per 400 metres

Sant Cugat reclama a Renfe l'intercanviador ferroviari a Volpelleres i la millora del servei a l'estació per evitar l'abandonament de la zona i la sensació d'inseguretat. Amb aquesta reivindicació, aprovada al ple a proposta de CiU i esmenada pel PSC, es vol aprofitar aquest intercanviador com un pol d'atracció de nous passatgers de transport públic i impulsar una estació d'autobusos interurbans, inclosa en el Pla de Mobilitat Urbana (PMU). Aquesta demanda arriba després que la parada de Renfe hagi estat mig any sense atenció als usuaris i sense venda de bitllets.

Els grups municipals han aprovat al ple per unanimitat la instal·lació d'un polsador d'emergència i una càmera de vídeovigilància a les andanes de l'estació per acabar amb la sensació d'inseguretat que provoca la poca freqüència de pas. Tanmateix, la ciutat instarà Renfe que, abans de finalitzar l'any, l'empresa ferroviària faci les inversions necessàries per connectar de manera adequada aquesta parada amb l'estació d'FGC de Volpelleres.

El tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, ha subratllat la necessitat de l'intercanviador per aconseguir més passatge i fer més viables els serveis que ofereix l'estació de Renfe.

Jordi Puigneró

Creiem que aquest intercanviador és fonamental per aconseguir més passatge i perquè siguin més viables els serveis abans exposats.


De la seva banda, el regidor del PSC Pere Soler ha manifestat la necessitat de potenciar la línia R8 des del seu origen per augmentar el nombre d'usuaris.

Pere Soler

Per tal de guanyar passatge a l'estació de Renfe cal incentivar i potenciar aquesta línia des del seu origen.


A més, segons el Pla de Mobilitat que s'ha aprovat també aquest dilluns, en aquest punt de la ciutat es podria disposar d'una estació d'autobusos interurbans que, juntament amb el futur intercanviador, impulsaria l'ús del transport públic a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.