Ciutadans elogia l'acord anticorrupció del ple tot i que el troba precipitat


Temes relacionats

La ciutat es dota d'un pla de mesures per prevenir la corrupció (18/feb/13)


  • Comparteix:

Ciutadan's recorda que és el Parlament qui té la competència legislativa

Ciutadan's recorda que és el Parlament qui té la competència legislativa

Ciutadans de Sant Cugat (C's) considera precipitat l'acord dels partits polítics amb representació al ple per fer avançar en la transparència del govern municipal i prevenir la corrupció perquè el consistori té limitades les competències. La formació política aplaudeix la iniciativa, però recorda que és el Parlament el que té la competència legislativa i no els ajuntaments, que només poden garantir que s'acatin les lleis.

La formació política recorda que la corrupció està a debat al Parlament i que en sortiran unes mesures que hauran de ser respectades per tots els municipis i partits polítics.

No obstant això, Ciutadans aplaudeix la bona intenció dels partits representats a l'Ajuntament i recorda que la formació ja va presentar al Parlament un recull de mesures anticorrupció. Llavors, cap dels partits de la cambra, excepte ICV-EUiA, van tenir interès per debatir-les, segons la formació.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquests senyors no s'assabenten de res del que pasa a Sant Cugat. De fet pensava que ja havien desaparegut fins a les properes eleccions municipals, com fan sempre.

Joan Serrallonga. Enviat el 19/feb/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.