ERC aplaudeix el Pla de Mobilitat però vol altres millores


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa d'ERC

Moment de la roda de premsa d'ERC

ERC aplaudeix el Pla de Mobilitat Urbana (PMU) aprovat inicialment aquesta setmana pel ple municipal però considera que es pot millorar en alguns punts. El foment de la bicicleta i les connexions entre el centre i els districtes són els aspectes que els republicans creuen millorables i presentaran propostes en aquest sentit.

ERC posa en valor l'aposta pels vianants i el transport públic que suposa el pla i considera que això es traduirà en millores per a la ciutadania i també pel comerç. A banda d'aquest punt, els independentistes destaquen la inclusió de l'intercanviador entre Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i Renfe en el document.

El secretari de política municipal de la formació, Èric Gómez, ha assegurat que el partit té un projecte de mobilitat global per a tota la ciutat i que treballaran perquès aquestes propostes quedin plasmades en la concreció del PMU, tot i que no té representació al ple municipal.

Èric Gómez

La qüestió de la bicicleta i el que afecta els districtes no queda concretat. Nosaltres tenim propostes concretes que farem arribar.


D'altra banda, ERC ha anunciat que tornarà a presentar una proposta de resolució al Parlament per millorar la mobilitat a l'entorn de l'institut Leonardo da Vinci, després que la convocatòria d'eleccions i la formació del nou govern deixés en suspens aquesta iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.