La relació entre Martorell i Método 3 provoca crítiques locals


Temes relacionats

Recasens i Amador estudien accions legals si es confirma l'informe de Método 3 (23/feb/13)

El PP demana que Martorell abandoni el càrrec de president local de CDC (22/feb/13)

Martorell va encarregar a Método 3 una 'escombrada' a la seu de CDC Sabadell (22/feb/13)

Mas admet la versió de Martorell i nega relacions entre CDC i Método 3 (22/feb/13)

La CUP demana la dimissió de Xavier Martorell (22/feb/13)

La uaSC vol que Conesa doni la cara per l'afer de Martorell i l'espionatge (22/feb/13)


  • Comparteix:

Martorell ha reconegut la seva vinculació amb Método 3 / Font: ACN

Martorell ha reconegut la seva vinculació amb Método 3 / Font: ACN

El president de CDC de Sant Cugat, Xavier Martorell, ha admès aquest divendres que va encarregar a l'agència de detectius Método 3 una 'auditoria de seguretat' per al partit a Sabadell. Aquesta confirmació ha provocat la reacció de diversos partits santcugatencs, que han demanat explicacions als dirigents locals dels convergents, així com la dimissió del també director general de Serveis Penitenciaris. Una opció que Martorell descarta. De la seva banda, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha donat crèdit a les explicacions de Martorell i ha assegurat que la seva relació amb la agència no demostra la vinculació del partit en l'afer.

Xavier Martorell ha defensat que l''auditoria de seguretat' realitzada a CDC de Sabadell va ser un 'favor personal' de Método 3 cap a ell, desvinculant-ho del partit, del qual ha dit que no va pagar res per aquest encàrrec.

Xavier Martorell

Vaig demanar un favor a una empresa. Vaig demanar una auditoria de seguretat perquè hi havia la sensació que passava alguna cosa. Ho vaig demanar com un favor i que no es facturés.


Tot i així, el santcugatenc, que ha admés que havia treballat reiteradament amb l'empresa, ha reconegut en declaracions a Rac1 que va contactar amb Método 3 com a consultor de CDC. De fet, el president de la Generalitat i líder de CiU, Artur Mas, ha donat crèdit a les explicacions de Martorell, tot i que ha afirmat que la relació entre el dirigent local de CDC i Método 3 no demostra cap vincle entre els nacionalistes i l'empresa.

Artur Mas

El que em diuen en que no hi ha ni un sol contracte entre Método 3 i CDC. Si algun dia aquesta empresa va fer alguna cosa en alguna seu territorial de Convergència va ser pel bon tracte personal amb Martorell.


Poc abans, però, el conseller de Presidència, Francesc Homs, havia assegurat a Catalunya Ràdio que demanarà explicacions a Martorell sobre la seva relació amb l'agència. Una relació que també ha provocat les reaccions de partits locals. El PP, a través del seu regidor Álvaro Benejam, ha demanat que Martorell abandoni la presidència de CDC a Sant Cugat.

Álvaro Benejam

És inadmissible que això estigui passant a Sant Cugat. Martorell és el president de CDC a la ciutat i és una persona que no hauria d'estar al front del partit.


La CUP també considera que el president local dels convergents 'ha de plegar' del càrrec, ja que les explicacions donades són insuficients.

Guim Pros

Des de CDC han de demanar explicacions clares a Xavier Martorell. Nosaltres pensem que ha de dimitir.


De la seva banda, la uaSC ha demanat a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que es pronunciï sobre si aquestes suposades activitats van coincidir amb la regidoria de Seguretat Ciutadana de Martorell.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Per les informacions publicades a la premsa i encara avui pendents de ser desmentides, potser caldria que el sr.Benejam calli, perquè els únics grups al consistori que no estan emmerdats amb Método 3 són la CUP i IC

David Pina Fíguls. Enviat el 23/feb/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.