Conesa exigeix a Martorell portar a votació dels militants la presidència de CDC


Temes relacionats

Recasens i Amador estudien accions legals si es confirma l'informe de Método 3 (23/feb/13)

La relació entre Martorell i Método 3 provoca crítiques locals (23/feb/13)


  • Comparteix:

Mercè Conesa en una imatge d'arxiu

Mercè Conesa en una imatge d'arxiu

L'alcaldessa ha demanat aquest dissabte al president local de CDC a Sant Cugat, Xavier Martorell, que posi a disposició del partit el seu càrrec. Mercè Conesa ha fet arribat aquesta petició a Martorell. D'aquesta manera, Conesa força l'assemblea de militants, que s'ha de reunir aquest dimarts, perquè es pronunciï sobre la presidència dels nacionalistes. El també director general de Serveis Penitenciaris se l'ha vinculat amb l'agència de detectius Método 3, a qui va encarregar diverses feines.

Per Conesa, ha de ser l'assemblea de militants la que decideixi el futur de Martorell com a president. Per això la seva petició l'ha traslladada personalment al president local de CDC. L'alcaldessa ha exigit com a membre dels convergents 'transparència' davant una 'polèmica' que, diu, distreu les institucions de la seva feina de gestió dels problemes de la gent.

Mercè Conesa

Com a partit que representa més gent hem de donar una imatge de serietat i transparència. Demano que el nostre president posi el seu càrrec a disposició de l'assemblea de militants.


Conesa també ha lamentat les informacions sobre presumptes investigacions de Método 3 a destacades personalitats, un afer que, diu, no li agrada. L'alcaldessa ha dit que l'han sorprès, però que si ella fos una de les persones investigades per l'agència de detectius engegaria accions legals. D'aquesta manera, ha encoratjat en aquesta línia els exregidors Xavier Amador i Joan Recasens, presumptament investigats per Método 3, tot i que no s'ha posat en contacte amb ells.

Mercè Conesa

Vull mostrar una gran sorpresa. La ciutat ha d'estar preocupada per altres afers. No m'agrada i si això és cert les persones vinculades han de emprendre accions.


En cas que l'assemblea de militants decidís retirar la confiança a Martorell es crearia una comissió gestora liderada per l'executiva que encapçalaria la secció local del partit fins a l'elecció d'un nou president.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Hi ha infiltrats del CNI a tots els partits catalans, i alguns son molt amunt!

elsa kiel. Enviat el 24/feb/13


Quien controlaba a este señor mientras estuvo com regidor a Sant Cugat. Deberia repasarse en detalle toda su labor para que no ensucie más el nombre de la nuestra ciudad.

Juan Carlos Sala Garrido. Enviat el 24/feb/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.