ICV-EUiA reclama la dimissió de Xavier Martorell


Temes relacionats

El PP demana que Martorell abandoni el càrrec de president local de CDC (22/feb/13)

La CUP demana la dimissió de Xavier Martorell (22/feb/13)


  • Comparteix:

Xavier Boix amb Roser Casamitjana, copresidents d'ICV-EUiA

Xavier Boix amb Roser Casamitjana, copresidents d'ICV-EUiA

ICV-EUiA demana al president local de CDC a Sant Cugat, Xavier Martorell, que 'dimiteixi immediatament' per la seva relació amb l'agència de detectius Método 3. Els ecosocialistes també reclamen a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que convoqui una junta de portaveus d'urgència per donar explicacions dels fets, ja que els encàrrecs de Martorell a l'empresa daten de quan era regidor de seguretat. (Seguirà ampliació)

Davant les informacions que vinculen Xavier Martorell i Método 3, el copresident d'ICV-EUiA a la ciutat, Xavier Boix, ha demanat al president de CDC a Sant Cugat que deixi el seu càrrec.

Xavier Boix

Perquè tothom se senti còmode en les pràctiques de bon govern i davant algú que presumptament ha espiat el seu partit, demanem que deixi la presidència de CDC.


Els ecosocialistes també reclamen explicacions sobre les investigacions fetes als exregidors d'UDC Xavier Amador i Joan Recasens el 2010, any en què Martorell exercia com a regidor de Seguretat Ciutadana a Sant Cugat. A part, exigeixen que es facin públics els resultats de les investigacions. D'acord amb el pla de transparència aprovat aquest dilluns al ple municipal, ICV-EUiA ha demanat a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que convoqui d'urgència una junta de portaveus de les formacions municipals per donar explicacions dels fets.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha demanat aquest dissabte a Martorell que posi a disposició del partit el seu càrrec. De la seva banda, la CUP i el PP han reclamat aquest divendres la dimissió de Xavier Martorell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.