El PP, ICV-EUiA i la CUP demanen la dimissió de Martorell


Temes relacionats

Ajornada l'assemblea de CDC on s'havia de tractar el cas Martorell (25/feb/13)

Noves filtracions mostren que Martorell va negociar preus amb Método 3 (25/feb/13)

ICV-EUiA reclama la dimissió de Xavier Martorell (24/feb/13)

El PP demana que Martorell abandoni el càrrec de president local de CDC (22/feb/13)

La CUP demana la dimissió de Xavier Martorell (22/feb/13)

La uaSC vol que Conesa doni la cara per l'afer de Martorell i l'espionatge (22/feb/13)


  • Comparteix:

Xavier Martorell en una imatge d'arxiu / Font: CDC

Xavier Martorell en una imatge d'arxiu / Font: CDC

El PP, ICV-EUiA i la CUP demanen a Xavier Martorell que deixi la presidència de CDC a la ciutat per la seva relació amb l'empresa de detectius Método 3. El PP considera 'inadmissible' que això passi a Sant Cugat i ICV-EUiA reclama a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que convoqui d'urgència una junta de portaveus per aclarir les investigacions als exregidors d'UDC Xavier Amador i Joan Recasens. La CUP també ha exigit 'explicacions clares' a l'executiva de CDC de Sant Cugat sobre els encàrrecs de Martorell a Método 3.

La vinculació de Xavier Martorell amb Método 3 ha provocat la reacció de diferents partits a la ciutat, que han mostrat la seva preocupació davant les darreres informacions publicades que afecten el president local de CDC.

El regidor del PP Álvaro Benejam ha manifestat que Martorell no hauria de seguir al capdavant de CDC al municipi després d'haver 'mentit'.

Álvaro Benejam

És inadmissible que això estigui passant a Sant Cugat. Martorell és el president de CDC a la ciutat i és una persona que no hauria d'estar al front del partit.


ICV-EUiA també ha reclamat a Conesa que actuï d'acord amb el pacte de transparència aprovat dilluns passat al ple municipal i convoqui d'urgència una junta de portaveus per donar explicacions dels fets.

De la seva banda, el copresident d'ICV-EUiA a la ciutat, Xavier Boix, també ha reclamat la dimissió 'immediata' del president local dels convergents.

Xavier Boix

Perquè tothom se senti còmode en les pràctiques de bon govern i davant algú que presumptament ha espiat el seu partit, demanem que deixi la presidència de CDC.


A més, els ecosocialistes demanen que es facin públiques les investigacions fetes als exregidors d'UDC Xavier Amador i Joan Recasens el 2010, any en què Martorell exercia com a regidor de Seguretat Ciutadana a Sant Cugat, tot i que es desconeix qui va encarregar aquests treballs.

La CUP també ha fet referència a l'acord de transparència i demana 'explicacions clares' a la secció local de CDC ja que, segons el portaveu de la CUP, Guim Pros, les informacions que ha donat Martorell 'no són suficients'. Els independentistes també consideren que Martorell 'ha de dimitir'.

Guim Pros

Des de CDC han de demanar explicacions clares a Xavier Martorell. Nosaltres pensem que ha de dimitir.


De la seva banda, la uaSC ha demanat a l'alcaldessa que es pronunciï sobre si aquestes suposades activitats van coincidir amb la regidoria de Seguretat Ciutadana de Martorell.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.