ICV proposa un cicle de debats i trobades per enfortir el partit


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa de presentació dels actes

Moment de la roda de premsa de presentació dels actes

ICV arrenca aquesta setmana els actes previs de cara a la propera Assemblea Nacional de la formació amb una sèrie de debats en clau local oberts a la ciutadania per enfortir la formació i augmentar la cohesió interna. En paral·lel, els ecosocialistes portaran a referèndum entre la militància la ratificació de la copresidència o no a àmbit nacional. Dimecres, a les set de la tarda a la seva seu, hi haurà un debat sobre les alternatives al catalanisme conservador de la mà del secretari d'Acció Política i de Moviments Socials, David Cid, i la representant de la direcció de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), Àngels Folch.

Per al 7 i 21 de març i 4 d'abril la secció local d'ICV ha programat una sèrie de trobades per debatre i proposar noves solucions de cara a construir una alternativa de govern més forta. Abans de l'assemblea nacional del partit també es ratificarà en referèndum entre la militància local si hi haurà copresidència a ICV a àmbit nacional.

El copresident de la formació a la ciutat, Xavier Boix, ha destacat que aquesta assemblea nacional no es produeix en el marc d'una crisi del partit ni per unes eleccions, sinó que es fa per reforçar l'organització i escoltar la societat amb l'objectiu que ICV s'enforteixi.

Xavier Boix

És una assemblea que la fem amb calma, per reforçar la nostra organització i amb les orelles obertes. Aquesta assemblea té un objectiu molt important: que ICV s'enforteixi per canviar les coses.


El coordinador de la 10a Assemblea Nacional a la ciutat, Jordi Casas, ha explicat que la trobada de l'abril es basarà en tres grans blocs: una responsabilitat compartida i ecològica, el dret a decidir i el procés cap a una nova política basada en la regeneració econòmica.

El partit ha destacat que tot el procés està obert a la ciutadania, perquè puguin aportar les idees i opinions que considerin oportunes, i que es tracta de construir un model diferent al capitalista, que segons ICV és la principal causa de la crisi econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.