Espadaler diu que Recasens denunciarà el seu presumpte cas d'espionatge


Temes relacionats

Recasens i Amador estudien accions legals si es confirma l'informe de Método 3 (23/feb/13)


  • Comparteix:

Joan Recasens en una imatge d'arxiu

Joan Recasens en una imatge d'arxiu

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha anunciat aquest dissabte que l'exregidor i diputat d'UDC de Sant Cugat, Joan Recasens, denunciarà el seu presumpte cas d'espionatge. Espadaler ha demanat que s'aclareixin tots els casos d'espionatge perquè 'fan molt mal a la política en general i als partits en particular'. De la seva banda, el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha assegurat entendre que la ciutadania esperi 'celeritat' i 'determinació' per part de CDC a l'hora de decidir sobre el futur del president local de CDC, Xavier Martorell.

Espadaler ha reclamat 'tota la llum possible' sobre aquests presumptes casos d'espionatge. Segons el conseller d'Interior, l'actual situació política s'ha d'aclarir 'amb serenor, però amb celeritat'. De fet, el conseller ha anunciat que l'exregidor d'UDC Joan Recasens denunciarà el seu cas, després de conèixer de l'existència d'un informe sobre ell de Método 3.

Ramon Espadaler

Estem parlant de presumptes episodis. He parlat amb el senyor Recasens i m'ha manifestat que denunciarà perquè s'investigui.


En una entrevista a Rac1, el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha dit entendre que la ciutadania esperi 'celeritat' i 'determinació' per part de CDC, però ha deixat la decisió en mans de la l'assemblea local del partit que s'ha de celebrar aquest dimarts.

Felip Puig

Des d'una perspectiva ciutadana, com a un ciutadà que es dedica a la política crec que són moments de decisions valentes i fonamentades.


Tot i així, Puig no ha volgut valorar la situació actual davant les últimes informacions que vinculen Martorell a informes sobre altres dirigents polítics de la ciutat. De fet, una de les informacions publicades apuntava al mateix Puig com un dels polítics investigats per Método 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.