ERC creu que Martorell també ha de deixar el càrrec de la Generalitat


  • Comparteix:

Mireia Ingla és la president d'ERC a Sant Cugat

Mireia Ingla és la president d'ERC a Sant Cugat

L'agrupació local d'ERC creu que la dimissió de Xavier Martorell com a president local de CDC és 'insuficient' per depurar responsabilitats. Els republicans consideren una incoherència que Martorell renunciï del seu càrrec orgànic dins el partit, però es mantingui al capdavant de Serveis Penitenciaris de la Generalitat. Per ERC, això demostra una 'manca d'ètica i de credibilitat'.

Els republicans també demanen mesures per aturar el descrèdit de la política, davant l''allau' de casos d'espionatge i de corrupció. En aquest sentit, ERC creu que els partits implicats han de fer 'net', apartar els implicats i actuar amb transparència.

En el cas de Sant Cugat, els republicans demanen a CDC i a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que s'apartin les persones implicades i s'esclareixi qui són els responsables. Tot i així, la presidenta d'ERC a Sant Cugat, Mireia Ingla, veu 'insuficient' la dimissió de Martorell com a president local de CDC i no com a director de Serveis Penitenciaris.

Mireia Ingla

És una decisió que no és suficient. Em sembla una falta de coherència i de credibilitat deixar un càrrec i mantenir un altre, que a més és públic.


La formació creu que s'ha d'actuar de manera ràpida i contundent contra totes les persones que es vegin involucrades en casos d'espionatge i de corrupció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.