UDC demana a CDC explicacions pel cas Martorell


Temes relacionats

Recasens denuncia davant els Mossos el seu presumpte cas d'espionatge ( 5/mar/13)

Espadaler diu que Recasens denunciarà el seu presumpte cas d'espionatge ( 3/mar/13)

Recasens, sobre Método 3: 'Vull saber qui hi ha al darrere de tot això' (25/feb/13)


  • Comparteix:

Cristina Paraira als estudis de Cugat.cat en imatge d'arxiu

Cristina Paraira als estudis de Cugat.cat en imatge d'arxiu

Unió Democràtica de Catalunya (UDC) no 'veu l'aigua clara' en l'afer Martorell i ha demanat que s'aclareixin els fets en sentir-se 'superada' per les contínues informacions que apareixen als mitjans. La seva presidenta local i copresidenta de CiU, Cristina Paraira, ha ressaltat que la dimissió de Xavier Martorell 'és un tema de CDC' però que espera explicacions dels companys de federació en l'executiva local. Paraira anima les persones presumptament investigades, entre elles els regidors democristians Xavier Amador i Joan Recasens, a presentar denúncies per comprovar la veracitat dels casos.

UDC ha mostrat la seva sorpresa per tot aquest afer, ha lamentat que no se sàpiga què és cert i què no i ha 'rebutjat' aquesta manera de fer política si es confirmen les informacions sobre l'espionatge a companys del seu partit. La seva presidenta Cristina Paraira, que fins ara no havia fet declaracions sobre el tema, ha demanat en una entrevista a Cugat.cat que s'esclareixin els fets.

Cristina Paraira

Som els primers sorpresos i no acabem de veure l'aigua clara. Desconeixem fins on arriba la veracitat i rebutgem aquesta manera de fer política si es demostra aquesta actuació.


La presidenta local d'UDC ha convidat totes les persones presumptament espiades a seguir l'exemple de la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, i a presentar una denúncia per 'treure l'aigua clara' de tot el cas.

L'agència de detectius Método 3 hauria investigat els exregidors d'UDC Joan Recasens i Xavier Amador el 2010, segons consta en el llistat de dossiers filtrat al setmanari 'El Triangle'. Les investigacions s'haurien centrat en extreure informació financera dels dos polítics.

El president comarcal d'UDC, Xavier Amador, ha dit que, si es confirmen les investigacions, estudiarà accions legals. En el cas del diputat i president de la Intercomarcal d'UDC, Joan Recasens, ha presentat denúncia als Mossos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.