La uaSC reclama aclarir el responsable d'investigar l'expresidenta de l'EMD


Temes relacionats

Martorell deixa la presidència local de CDC, però continua a la Generalitat ( 5/mar/13)


  • Comparteix:

Jaume Massanés és el president de uaSC

Jaume Massanés és el president de uaSC

La uaSC reclama explicacions 'immediates' a l'alcaldessa, Mercè Conesa, per saber qui va ordenar a l'expresident local de CDC Xavier Martorell investigar la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu. La formació d'independents considera 'gravíssimes' les informacions que s'estan coneixent sobre Martorell i la seva implicació amb l'agència de detectius Método 3 i el seguiment a polítics de Sant Cugat. Per aquest motiu, demanen una auditoria interna sobre la gestió de Martorell i aclarir si aquestes investigacions es van fer amb diners públics.

El president de la uaSC, Jaume Massanés, reclama serenor sobre totes les informacions que es van coneixent i que afecten l'expresident de CDC Xavier Martorell pel fet que afecten la imatge de Sant Cugat i de tot el país.

Massanés no valora la 'picabaralla' interna entre CDC i UDC però considera 'gravíssim' que s'investiguessin dades confidencials com la baixa per incapacitat transitòria de la presidenta Turu.

Jaume Massanés

El que reclamem és saber qui va ordenar investigar a Montserrat Turu i cal fer una auditoria interna per saber d'on van sortir els diners per fer aquestes investigacions.


A més, la uaSC reclama una revisió detallada de totes les contractacions de l'àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de quan Martorell n'era el màxim responsable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.