CDC tanca el 'cas Martorell' en una assemblea sense el president dimissionari


Temes relacionats

Amador i Recasens denuncien als Mossos la investigació de Método 3 ( 5/mar/13)

Martorell deixa la presidència local de CDC, però continua a la Generalitat ( 5/mar/13)

Martorell va rebre un informe de Método 3 sobre l'exregidor Xavier Amador ( 3/mar/13)

Método 3 va investigar Montserrat Turu per a Martorell ( 3/mar/13)

Nous correus demostren els encàrrecs de Martorell a Método 3 ( 1/mar/13)

Mas manté Martorell al càrrec i trasllada el debat del seu futur a CDC de Sant Cugat (27/feb/13)

Ajornada l'assemblea de CDC on s'havia de tractar el cas Martorell (25/feb/13)

Noves filtracions mostren que Martorell va negociar preus amb Método 3 (25/feb/13)

CDC nega públicament que Martorell contempli dimitir (20/feb/13)

Martorell, disposat a deixar la presidència de CDC pel cas d'espionatge (19/feb/13)

Martorell va encarregar espiar Puig quan era regidor, segons 'El Periódico' (17/feb/13)


  • Comparteix:

CDC de Sant Cugat ha donat per tancat el 'cas Martorell' amb la celebració d'una assemblea extraordinària que ha creat la comissió gestora que dirigirà el partit arran de la dimissió del fins ara president Xavier Martorell pel cas de presumpte espionatge. Martorell no ha comparegut a la trobada per motius de salut i ha estat el secretari general del partit, Oriol Pujol, l'encarregat d'explicar als militants els motius de la dimissió i la vinculació amb l'agència Método 3. L'executiva de CDC ha remarcat que Martorell té la intenció d'explicar-se davant la militància en una assemblea ordinària. Malgrat la petició dels mitjans, Oriol Pujol, l'alcaldessa, Mercè Conesa, i l'exalcalde Lluís Recoder no han atès els periodistes.

Una hora abans de l'assemblea extraordinària que el mateix Martorell va convocar per explicar-se davant la militància, CDC notificava que el fins ara president convergent no assistiria a la trobada per motius de salut. Una absència que no ha impedit la celebració de l'assemblea en què Oriol Pujol ha agafat el timó per informar els militants dels motius de la marxa de Martorell. Tot plegat, en un ambient 'tranquil, amb els naturals matisos, on s'ha reconegut la feina de Martorell', segons el membre de l'executiva local Marc Monells que també s'ha referit al procés per elegir nou president.

Marc Monells

Ha estat una assemblea per reconèixer la seva feina i explicar que ha fet un pas enrere. Una assemblea que ha abordat el procés per elegir nou president local.


En una reunió a porta tancada en què s'ha impedit l'entrada als mitjans, CDC ha definit el full de ruta per trobar substitut a Martorell. Un període electoral de 45 dies és el que tenen els convergents locals per presentar candidatura. Fonts de l'executiva han explicat a Cugat.cat que, de moment, no ha sorgit cap possible candidat per succeir Martorell, que ha estat 10 mesos al capdavant del càrrec. El santcugatenc, que va ser regidor de Seguretat durant l'últim mandat de Lluís Recoder, manté la direcció general de Serveis Penintenciaris.

Monells ha dit que no té la impressió que l'afer hagi afectat el partit a Sant Cugat. Preguntat sobre com ha encaixat la militància l'absència de Martorell a la trobada, Monells ha afirmat que l'expresident donarà explicacions en una assemblea ordinària.

Marc Monells

Martorell intentarà en una propera assemblea donar explicacions a la militància, ara no està en condicions. Està malalt i molt afectat. Oriol Pujol és el secretari general i ha vingut a explicar-ho ell.


A banda de Pujol, la família convergent aplegada a la seu de Plana de l'Hospital ha comptat amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, l'exalcalde i exconseller, Lluís Recoder, el president de la federació de Comarques Barcelona, Ferran Falcó, així com alts càrrecs del govern, com les santcugatenques Carmela Fortuny i Marta Subirà.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Tancar o amagar ?

Joan Serrallonga. Enviat el 6/mar/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.