Marc Monells i Francesc Carol, primers aspirants a presidir CDC a Sant Cugat


Temes relacionats

L'assemblea de CDC des de dins: Oriol Pujol defensa Martorell ( 6/mar/13)

CDC tanca el 'cas Martorell' en una assemblea sense el president dimissionari ( 6/mar/13)


  • Comparteix:

Marc Monells i Francesc Carol, els primers candidats

Marc Monells i Francesc Carol, els primers candidats

El regidor Francesc Carol i el membre de l'executiva de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) Marc Monells són els primers candidats a presidir la formació local. Són les primeres candidatures que es donen a conèixer després de la renúncia del fins ara president, Xavier Martorell.

Francesc Carol, que va entrar com a regidor amb la marxa de Lluís Recoder a la Generalitat, diu tenir suport de militants significatius, però no ha especificat cap nom per evitar que es contamini el procés. El regidor de Participació Ciutadana, Presidència i Relacions Institucionals ja ha comunicat la decisió a l'alcaldessa i defensa que hi hagi quants més candidats millor per obrir al màxim el procés. Segons declaracions a Cugat.cat, vol obrir al màxim l'executiva a l'assemblea per donar molt més protagonisme als militants. Segons Carol, és moment d'un canvi que ha de començar als mateixos partits.

Francesc Carol

Són moments on els processos democràtics no han de fer por a ningú. Arriben moments de revolució democràtica i aquesta ha de començar als partits.


Nascut a Sant Cugat, Carol és llicenciat en Dret i Antropologia. Va ser el màxim responsable de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a la ciutat entre el 2000 i el 2002.

Marc Monells es presenta amb el suport de la majoria de l'executiva actual i anuncia que incorporarà noves cares a la candidatura. Monells ha declinat fer declaracions a Cugat.cat fins que hagi parlat amb les persones que vol afegir a la seva candidatura. Funcionari a l'Ajuntament de Sabadell, Monells va ser cap del gabinet de l'alcaldia durant el mandat de Lluís Recoder, assesor de l'exconseller santcugatenc a la Generalitat i exportaveu de CiU a l'EMD de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.