La JNC desgrana la crisi institucional amb Victòria Camps i Josep Maria Vallès


  • Comparteix:

Victòria Camps fa una conferència a la seva ciutat / Font: Victoriacamps.es

Victòria Camps fa una conferència a la seva ciutat / Font: Victoriacamps.es

La filòsofa santcugatenca Victòria Camps i el catedràtic en ciència política Josep Maria Vallès analitzen les causes i les possibles solucions a la crisi del sistema polític aquest dijous en una conferència organitzada per la JNC. La xerrada, que té lloc a l'Hotel de Sant Cugat a les vuit del vespre, pretén oferir als santcugatencs les claus per entendre la crisi de les institucions que coincideix a diagnosticar. L'entrada és lliure.

La catedràtica de filosofia moral i política de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat, Victòria Camps, i el catedràtic de ciència política i de l'administració de la mateixa universitat, Josep Maria Vallès, desgranaran els motius i les sortides de la crisi política que afecta el país.

El cap local de la JNC, Oriol Torres, ha explicat que es tracta d'oferir un anàlisi i un pronòstic sobre una problemàtica que preocupa profundament els ciutadans.

Oriol Torres

Davant l'evidència que el sistema polític no es troba en el seu millor moment, fet que s'accepta de forma resignada pels ciutadans vam creure útil organitzar la conferència per reflexionar-hi.


La xerrada, sota el títol 'Causes i solucions de la crisi del sistema polític', comença a les vuit del vespre a la sala violeta de l'Hotel Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.