Monells es presenta com a candidat continuista per a CDC


Temes relacionats

Marc Monells i Francesc Carol, primers aspirants a presidir CDC a Sant Cugat ( 8/mar/13)


  • Comparteix:

Monells en una imatge d'arxiu

Monells en una imatge d'arxiu

El candidat a president de CDC a Sant Cugat, Marc Monells, assegura encapçalar una proposta continuista. Monells remarca que compta amb el suport de la majoria de membres de l'executiva sortint, tot i que no ha concretat cap nom.

Funcionari a l'Ajuntament de Sabadell, Monells va ser cap del gabinet de l'alcaldia durant el mandat de Lluís Recoder, assesor de l'exconseller santcugatenc a la Generalitat i exportaveu de CiU a l'EMD de Valldoreix. En cas d'accedir a la presidència de la formació, Monells vol mantenir la línia que fins ara ha seguit la secció.

Marc Monells

La majoria de l'executiva actual ha manifestat la voluntat de formar part del nostre equip. Volem continuar amb la línia de treball de les anteriors executives.


Donar resposta a la crisi econòmica i treballar per l'estat propi seran els eixos principals de la tasca de Monells en cas d'assolir la presidència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.