El PSC vol accelerar el pagament als proveïdors de l'Ajuntament


Temes relacionats

El pressupost del 2012 tancarà amb superàvit ( 3/mar/13)


  • Comparteix:

Pere Soler i Ferran Villaseñor, durant la roda de premsa a la seu del PSC

Pere Soler i Ferran Villaseñor, durant la roda de premsa a la seu del PSC

El PSC lamenta la 'crisi de tresoreria' que pateix l'Ajuntament i demana que es treballi conjuntament per reduir els 65 dies que, segons els socialistes, s'ha trigat de mitjana durant el 2012 en pagar els proveïdors del consistori. El PSC es mostra preocupat per l'incompliment de la Llei de Morositat per part del consistori i les repercussions que això té per als subministradors de serveis de l'administració local. Amb tot, els socialistes entenen que aquesta situació ve motivada pels 55 milions d'euros d'impagats per part d'empreses i la Generalitat.

Els socialistes lamenten que l'Ajuntament hagi incrementat els dies que triga a pagar als proveïdors i que l'any 2012 ha suposat superar en 25 dies el límit de 40 que marca la Llei de Morositat. El portaveu del grup municipal, Ferran Villaseñor, destaca que aquesta situació suposa un sobreesforç important per a moltes empreses.

Ferran Villaseñor

Ens preocupa que estem incomplint la Llei de Morositat en 25 dies i que portem a una situació complicada a uns proveïdors de la casa.


Davant aquesta situació, els socialistes demanen a l'alcaldessa que Sant Cugat 'sigui la prioritat' i reclami a la Generalitat el que deu a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.