Romero vol ser president de CDC amb Monells i Carol a la seva candidatura


Temes relacionats

Marc Monells i Francesc Carol, primers aspirants a presidir CDC a Sant Cugat ( 8/mar/13)

CDC tanca el 'cas Martorell' en una assemblea sense el president dimissionari ( 6/mar/13)


  • Comparteix:

Romero, al local de CDC, aquest dimarts

Romero, al local de CDC, aquest dimarts

El tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat i regidor de Comerç, Josep Romero, ha confirmat a Cugat.cat que es presenta per presidir CDC. La voluntat de Romero, que ha comunicat la decisió a l'alcaldessa, és sumar a la seva candidatura les propostes del dos altres candidats, Marc Monells i Francesc Carol. El regidor ha defensat la seva proposta aquest dimarts davant l'executiva local. En una conversa amb Cugat.cat, Romero ha afirmat que es presenta per 'defensar la transparència' i una dedicació a la política que 'és per vocació i no per professió'.

A Marc Monells i Francesc Carol els ha sortit un nou competidor o algú que els pot reclutar per una candidatura única per presidir CDC. En una conversa amb Cugat.cat, Josep Romero té clar que vol rellevar Xavier Martorell després de la seva dimissió per la presumpta relació amb la trama d'espionatge a personalitats del país.

Romero, però, té l'objectiu de comptar amb els altres candidats, Marc Monells i Francesc Carol, en la seva singladura. Una candidatura que ha exposat en una reunió amb l'executiva, a la qual toca ara estudiar la proposta. En cas de no convèncer els seus companys de files, Romero competirà igualment per ser president.

El regidor ha explicat a Cugat.cat que ha comunicat la decisió a l'alcaldessa i que es presenta per defensar 'la transparència de la classe política' i per aconseguir una participació més activa de la militància. El regidor s'autodefineix com un 'independentista a la força' que veu la política 'no com una professió, sinó com una vocació'.

Natural de Lebrija (Sevilla), Romero va venir a Catalunya als 15 anys. Comerciant de professió, treballa en dues etapes com a regidor: entre 1983 i 1994, començant amb el PSC i acabant com a independent; i des de 2003 de la mà de Lluís Recoder i CiU.

De la seva etapa actual al govern de CiU, Romero ha assumit les regidories de Descentralització, Mobilitat i Comerç i, en els últims anys, les tinències d'alcaldies en Territori, Sostenibilitat i Mobilitat. El santcugatenc també és president de Promusa i del consell de barri del Centre-Est.

En cas que la seva candidatura única no es consensuï, Romero, Monells i Carol són, de moment, els tres candidats a la presidència que s'elegirà en l'assemblea prevista pel 9 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.