Sant Cugat per la independència vol portar la cadena humana a la ciutat


  • Comparteix:

L'ANC ha celebrat el seu primer aniversari amb un acte a Girona / Font: ACN

L'ANC ha celebrat el seu primer aniversari amb un acte a Girona / Font: ACN

Sant Cugat per la Independència s'implicarà per apropar a la ciutadania el nou programa de l'Assembla Nacional Catalana (ANC) que s'ha aprovat aquest dissabte coincidint amb el seu primer aniversari. L'assemblea ha constatat l'avanç del sobiranisme i vol aconseguir un cop d'efecte organitzant una gran cadena humana per la independència que ha de travessar Catalunya l'Onze de Setembre. La secció local, que ha participat en l'assemblea general de Girona, ha afirmat que treballarà perquè la cadena passi per la ciutat.

Sant Cugat per la Independència ha participat en la segona assemblea general de l'ANC on s'ha aprovat la tasca de les diferents comissions, s'han revisat els estatuts i s'ha definit el programa de l'entitat de cara a l'any que ve. El president de la secció local, Joan Contijoch, ha destacat que la ciutat continuarà implicant-se en el projecte i treballant per difondre el projecte sobiranista entre la ciutadania.

Joan Contijoch

Volem fer arribar el nostre projecte a totes aquelles persones que ens són menys properes. És un projecte inclusiu d'una Catalunya millor per a tothom.


L'ANC pretén donar un cop d'efecte organitzant, juntament amb Òmnium Cultural, una gran cadena humana que travessi tot el territori català l'Onze de Setembre. Sant Cugat per la Independència treballarà perquè la ciutat aculli una part d'aquesta cadena que ha de servir per donar un cop a la taula i mostrar el suport popular de què gaudeix el projecte sobiranista. En aquest sentit, el membre del secretariat de l'ANC, el santcugatenc Jaume Terribas, considera que la millor notícia del dia és constatar l'avanç de l'independentisme al país.

Jaume Terribas

S'ha posat de relleu que fa un any ningú no hagués pensat l'avanç que s'ha fet en el camí cap a la independència. S'han fet centenars d'actes a tot Catalunya.


L'ANC també ha posat una data límit, el juny del 2014, per celebrar el referèndum o declarar la independència perquè considera que Catalunya no pot continuar més enllà en la situació d'incertesa actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.