La secció local de l'ANC aprofita l'Assemblea General per renovar la cúpula


  • Comparteix:

Fotografia d'arxiu d'una assemblea de Sant Cugat per la Independència

Fotografia d'arxiu d'una assemblea de Sant Cugat per la Independència

Sant Cugat per la Independència ha renovat aquest dissabte el seu secretariat, coincidint amb l'assemblea general de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Girona. La nova directiva recupera tres càrrecs de l'antic secretariat i incorpora set noves cares a la cúpula. La nova dinàmica de l'entitat, en línia amb les bases marcades pel nou programa de l'ANC, passarà per enfortir l'acció local en els sectors socials poc convençuts amb la independència de Catalunya.

Les novetats a l'Assemblea Nacional Catalana han arribat de forma directa a la secció local de l'entitat. I és que Sant Cugat per la Independència ha aprofitat l'actualització del programa de l'ANC per adaptar-lo a les necessitats locals. En aquest sentit, l'entitat reforçarà, segons el coordinador de Sant Cugat per la Independència, Manel Porta, l'acció local en els sectors socials més indecisos de la ciutat.

Manel Porta

L'àmbit geogràfic de treball més intens tindrà lloc en els sectors més indecisos a la independència.


Unes accions encara per concretar en una entitat que ha aprofitat per renovar-se. La secció local de l'ANC ha definit també aquest dissabte la seva cúpula. El nou secretariat renova Roser Nadal, Vicenç Alegre i Joan Porta i hi incorpora set nous noms: Judit Coll, nova secretària de l'entitat; Lluís Tarrés, nou tresorer, Joan Aguilà, Miquel Delclòs, Àlvar Masllorenç, Sílvia Solanellas i Martí Valls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.