L'equip de govern assegura que Promusa és viable i no té estoc de pisos buits


Temes relacionats

Promusa obre fins al 27 de març les inscripcions per a la propera promoció (28/feb/13)

Promusa fa més fàcil l'accés a pisos públics en la seva propera promoció ( 2/feb/13)

El resultat provisional del sorteig dels pisos de Promusa del Turó de Can Mates ja es pot consultar (25/abr/12)


  • Comparteix:

La darrera promoció de Promusa es troba a Can Mates / Font: Promusa

La darrera promoció de Promusa es troba a Can Mates / Font: Promusa

L'empresa pública d'habitatge, Promusa, és solvent i no té pèrdues. Això ha defensat l'alcaldessa arran d'una pregunta de Ciutadans a l'audiència pública del ple, on Mercè Conesa ha especificat que el balanç anual de Promusa depèn de si s'han efectuat pagaments avançats de les promocions en curs. Preguntada sobre la situació dels pisos públics en desús, l'alcaldessa ha assegurat que l'empresa no disposa actualment d'habitatges buits més enllà dels destinats a emergència social.

Ciutadans (C's) ha posat sobre la taula la viabilitat de Promusa i així ho ha fet saber al torn de participació ciutadana previ al ple d'aquest dilluns. El responsable de comunicació de C's, Aldo Ciprián, també ha consultat si l'empresa té la intenció de convertir alguna de les properes promocions de venda en lloguer, si s'ha pensat en comprar habitatge privat per convertir-lo en públic i si hi ha estoc de pisos buits.

El president de Promusa, Josep Romero, ha posat de relleu la bona salut de l'empresa d'habitatge municipal afirmant que és viable i que manté preus un 60% per sota del mercat privat, a diferència d'altres empreses locals de l'entorn.

D'altra banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha manifestat que Promusa no compta amb pisos buits més enllà dels pisos d'emergència social. Conesa també ha respost a Ciprián que, tot i que Promusa és viable, el resultat a finals d'any depèn del cicle de quan es fan els pagaments a l'empresa municipal.

Ciprián / Conesa

Quines serien les iniciatives i el futur de Promusa. / La societat [Promusa] té una sèrie de capital immobilitzat que serviria per fer front el deute.


Conesa ha afegit que Promusa està estudiant altres opcions per tirar endavant promocions, com el conveni efectuat amb Altamira sobre la darrera promoció de pisos de lloguer situat a Can Mates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.