La uaSC vol revisar el projecte d'habitatge públic a la Floresta


  • Comparteix:

Recreació del projecte de Promusa a la Floresta / Font: Promusa.cat

Recreació del projecte de Promusa a la Floresta / Font: Promusa.cat

La uaSC carrega contra el projecte que ha de donar lloc a una promoció d'habitatge públic a la Floresta perquè considera que s'ha canviat el criteri original i perquè, assegura, els veïns no disposen de suficient informació. En aquest sentit, la formació d'independents creu que cal convocar un nou consell de barri per tractar aquesta qüestió en exclusiva, ja que considera que l'actual planificació tindrà un important impacte mediambiental. La uaSC no té representació al ple municipal i tampoc als consells de barri.

La uaSC considera que el projecte té 'punts foscos' que cal aclarir. En aquest sentit, la formació creu que la construcció prevista dels habitatges trencarà la tipologia del districte, principalment edificis unifamiliars. A més, augura que l'impacte mediambiental serà 'molt fort', ja que la zona on es vol fer la promoció és actualment un bosc d'alzines i d'altres espècies mediterrànies.

L'altra preocupació de la formació és l'impacte sobre la mobilitat. Segons la uaSC, l'Ajuntament ha d'explicar quines previsions tenen davant l'increment de vehicles, així com de la demanda de places a l'escola bressol.

El grup també reclama al consistori que expliqui quina entitat financera facilitarà els crèdits per a la compra dels pisos i si es tracta d'algun dels bancs que s'han negat a posar a disposició de l'Ajuntament la seva borsa d'habitatges lliures.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És veritat, UASC no té representació al ple municipal i tampoc als consells de barri. Però assistim a tots i intentem ser el més actius possibles contactant i escoltant sempre amb la gent.

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 25/mar/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.