Carol formalitza el seu projecte per presidir una CDC més oberta a la ciutadania


Temes relacionats

Romero i Carol treballen per sumar esforços en una sola candidatura (20/mar/13)

Marc Monells formalitza la seva candidatura a president local de CDC (19/mar/13)

Monells manté la candidatura a presidir CDC, tot i l'oferiment de Romero (13/mar/13)

Conesa no es 'mulla' en la travessa del substitut de Martorell (13/mar/13)

Romero vol ser president de CDC amb Monells i Carol a la seva candidatura (13/mar/13)

Monells es presenta com a candidat continuista per a CDC (11/mar/13)

CDC tanca el 'cas Martorell' en una assemblea sense el president dimissionari ( 6/mar/13)

Martorell deixa la presidència local de CDC, però continua a la Generalitat ( 5/mar/13)


  • Comparteix:

Francesc Carol no tanca la porta a sumar forces amb algun dels altres candidats a presidir CDC

Francesc Carol no tanca la porta a sumar forces amb algun dels altres candidats a presidir CDC

Augmentar la participació en l'assemblea local, programar xerrades obertes a la ciutadania i crear la figura del 'defensor del militant' són els eixos principals de la candidatura de Francesc Carol a la presidència de la secció santcugatenca de CDC. Carol, que ha formalitzat en solitari el seu projecte aquest dimarts, no tanca portes als altres candidats, sobretot a Josep Romero. La proposta de Carol compta amb el vocal de CiU-Actuem a Valldoreix Joaquím Castelló, la secretària de comunicació de la JNC, Patrícia Illa, Àngel Foix i Joan Soler.

El candidat a presidir la secció local de CDC Francesc Carol no tanca les portes a cap dels altres presidenciables, Marc Monells i Josep Romero, un cop acabi el procés de presentació de propostes aquest divendres. És per això que el també regidor ha manifestat que presentar la seva candidatura en solitari no vol dir que descarti l'adhesió a altres propostes o que altres candidats se sumin a la seva.

Francesc Carol

Estic obert a, quan acabi el procés, juntar-me a qualsevol candidatura que tinguem qüestions en comú. La presidència no serà un obstacle, és més important el projecte que la candidatura en sí.


Un dels punts forts del programa presentat per Carol és augmentar la participació a les assemblees de CDC, portant a terme projectes no només des de l'executiu. Altres eixos són fer escola dins la seu local amb la programació de conferències obertes a la ciutadania sobre temes d'actualitat i crear la figura del 'defensor del militant', que no formaria part de l'executiva del partit. El també regidor de Participació Ciutadana i Relacions Institucionals proposa crear un reglament intern i participar en actes de voluntariat i temes socials, com ja va apuntar la candidatura de Monells.

Per a la seva candidatura, Carol ha apostat per membres de la JNC i per noms d'anteriors executives de la formació local. Alguns dels integrants de la seva proposta són el vocal de CiU-Actuem a Valldoreix Joaquim Castelló, la secretària de comunicació de la JNC, Patrícia Illa, Àngel Foix i Joan Soler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.