Terribas, quart en la travessa per presidir CDC amb un programa de consens


  • Comparteix:

Joan Maria Terribas és el nou candidat a la presidència de CDC

Joan Maria Terribas és el nou candidat a la presidència de CDC

La cursa per presidir CDC compta amb una quarta candidatura, i d'última hora, liderada per Joan Maria Terribas. La proposta de Terribas es presenta com una 'candidatura de consens' que podria aglutinar la resta de programes fins ara presentats, tal com ha explicat el mateix Terribas a Cugat.cat. Una nova candidatura que s'afegeix a la travessa per rellevar Xavier Martorell i que suposaria un pas enrere dels regidors Josep Romero i Francesc Carol, en un gest per sumar forces amb Terribas. Amb aquest escenari, l'altra candidatura que competiria per la presidència seria la de l'actual membre de l'executiva, Marc Monells.

Joan Maria Terribas treballa a La Caixa i des de fa 15 anys milita a CDC. Una dedicació al partit que ha portat els altres tres candidats a la presidència, Marc Monells, Francesc Carol i Josep Romero, a picar a la porta de Terribas per integrar-lo als seus respectius programes. Segons ha explicat Terribas a Cugat.cat, ha estat precisament aquest interès en la seva persona per part de la resta de candidats el que l'ha portat a presentar-se per ser president de CDC. Terribas ha afegit que la seva candidatura vol obrir el partit a la ciutadania però també enfortir el debat intern perquè surtin propostes de ciutat.

Joan Maria Terribas

Hem d'afavorir el debat intern i procurar que apareguin propostes que siguin bones per a la ciutat.


Una candidatura 'de consens' que té la voluntat d'integrar les altres tres propostes a la presidència. A l'espera que Terribas formalitzi la seva candidatura, amb aquest divendres com a data límit, l'escenari successori convergent dibuixa un pas enrere de Romero i Carol per integrar-se al programa de Terribas, segons ha pogut saber Cugat.cat. D'aquesta manera, Terribas s'enfrontaria a Marc Monells per esdevenir nou president del partit sempre que el membre de l'executiva local no decideixi, finalment, formar equip amb Terribas.

L'assemblea per elegir nou president de CDC tindrà lloc dimarts que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.