L'equip de govern lamenta l'actitud del PP envers el 'cas Martorell'


Temes relacionats

Acusen Xavier Martorell de cobrar comissions de Método 3 (21/mar/13)

Martorell no assisteix a l'assemblea de CDC per motius de salut ( 5/mar/13)

Método 3 va investigar Montserrat Turu per a Martorell ( 3/mar/13)

Noves filtracions mostren que Martorell va negociar preus amb Método 3 (25/feb/13)


  • Comparteix:

Puigneró és tinent d'alcalde de Seguretat

Puigneró és tinent d'alcalde de Seguretat

L'equip de govern considera una 'deslleialtat institucional' que el PP reclami explicacions a Xavier Martorell i l'exalcalde Lluís Recoder sobre els informes que l'exregidor de Seguretat Ciutadana hauria rebut de l'agència Método 3 mentre ocupava aquest càrrec. Segons el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, l'Ajuntament ha donat als partits del consistori tota la informació necessària per avalar la transparència de l'administració en aquest afer, a través d'una comissió informativa extraordinària que ha tingut lloc aquest dimarts.

Puigneró lamenta l'actitud del PP, que ha qualificat de 'deslleial', perquè tant aquest partit com la resta de les formacions han rebut la informació de què disposa l'Ajuntament amb relació al cas Martorell a través d'una comissió extraordinària. Una reunió, segons Puigneró, que va estar reclamada precisament pels partits de l'oposició, fet que demostra la voluntat de l'equip de govern de demostrar la seva transparència.

Jordi Puigneró

No entenem que ara de sobte el PP vulgui fer aquest tipus d'espectacles mediàtics. Estem sent absolutament transparents.


Segons el tinent d'alcalde, la documentació presentada per l'equip de govern va encaminada a demostrar la innocència de l'Ajuntament en la trama de l'espionatge.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Vostès si que són deslleials amb la població que els manté. Diu que ja han donat tota la informació, als ciutadans segur que no. Els interessa que tot quedi portes endins.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 4/abr/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.