Sant Cugat per la Independència ja compta amb secció juvenil


  • Comparteix:

Moment de l'assemblea aquest dimecres al vespre

Moment de l'assemblea aquest dimecres al vespre

El Grup de Joves de Sant Cugat per la Independència (SCxI) s'ha constituït aquest dimecres i ja compta amb 12 membres però confia a créixer en breu amb nous associats. La intenció d'aquesta plataforma és promoure activitats entre el jovent i treballar per sumar adhesions en el procés d'autodeterminació engegat a Catalunya.

Es tracta de la secció juvenil de la delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Sant Cugat per la Independència. El membre de l'entitat Bernat Villa ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la intenció és ser molt actius entre el jovent organitzant propostes que siguin atractives per aquest sector tenint en compte el moment històric que viu el país.

Bernat Villa

Ens dirigim als joves i volem ser molt actius. El país està vivint una important oportunitat i per això volem organitzar moltes activitats.


El col·lectiu mantindrà reunions periòdiques per anar perfilant el calendari d'accions i actuacions. Les trobades tenen lloc a La Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.