Joan Maria Terribas, nou president de CDC a Sant Cugat


Temes relacionats

L'assemblea de CDC decideix avui el substitut de Xavier Martorell ( 9/abr/13)

Terribas, quart en la travessa per presidir CDC amb un programa de consens ( 3/abr/13)


  • Comparteix:

Joan Maria Terribas és el nou president de CDC a Sant Cugat

Joan Maria Terribas és el nou president de CDC a Sant Cugat

Joan Maria Terribas s'ha convertit aquest dimarts en el nou president de CDC de Sant Cugat després d'aconseguir el suport de 63 dels 111 membres de la militància que han participat en l'elecció. Terribas s'ha imposat a la candidatura 'continuïsta' de Marc Monells, que ha rebut 47 dels vots. Terribas substitueix Xavier Martorell, que va renunciar al càrrec per les informacions que el vinculen a la trama d'espionatge a través de Método 3.

Terribas treballa a La Caixa i des de fa 15 anys milita a CDC. L'executiva del partit es completa amb un dels candidats inicials, el regidor Francesc Carol, que ocupa la secretaria d'Organització. La responsable de Militància és Lola Mata i la tresoreria recau en Salvador Masip.

El president de CDC propugna una obertura de la formació a la ciutadania i reforçar el debat intern perquè surtin propostes de ciutat. Després del 'cas Martorell', que va motivar la sortida de l'anterior president, Terribas és planteja treballar per contribuir a la cohesió i transparència interna del partit. El nou president ha afirmat que amb aquestes eleccions vol deixar enrere la sensació de divisió interna de la formació local.

Joan Maria Terribas

M'agradaria deixar enrere la sensació de divisió. Hi ha un projecte amb matisos. No hem deixat res que s'hagi de fer i ho farem entre tots.


Un altre dels reptes del nou president és donar visibilitat a la implicació del partit davant les problemàtiques socials actuals i col·laborar en els processos que endegui la Generalitat que puguin conduir cap a la independència.

L'equip de Terribas també compta amb el regidor Josep Romero, que va renunciar a la seva candidatura; la membre de la JNC Patrícia Illa, la presidenta del Casal d'Avis, Sílvia Flury, la directora de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), Carmela Fortuny, i el vocal de l'EMD, Xavier Gavaldà.

De la seva banda, l'altre candidat, Marc Monells, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, han declinat parlar amb els mitjans de comunicació després de l'assemblea d'aquest dimarts.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.