Ariadna Hernández, presidenta del consell nacional del partit de Mario Conde


  • Comparteix:

La santcugatenca Ariadna Hernández / Font: Ariadna Hernández

La santcugatenca Ariadna Hernández / Font: Ariadna Hernández

La santcugatenca Ariadna Hernández és la nova presidenta del consell nacional del partit Sociedad Civil y Democracia (SCyD), el partit de Mario Conde. Així ho han decidit aquest divendres els consellers de la formació en una sessió extraordinària del consell de direcció celebrada a Madrid, que ha servit per triar la nova composició del comitè executiu. La formació defensa la renovació política a través de la participació activa dels ciutadans i qüestiona el paper de la monarquia actual.

Sociedad Civil y Democracia considera que el sistema polític actual està corromput i que cal renovar-lo a través de la participació ciutadana. La formació, que va néixer l'octubre passat a Madrid sota el lideratge de Mario Conde, demana una estricta inspecció de les tasques dels càrrecs públics i qüestiona la monarquia actual. La presidenta del consell nacional de la formació, Ariadna Hernández, ha explicat a Cugat.cat que el partit planteja l'elecció ciutadana entre monarquia i república.

Ariadna Hernández

S'ha de debatre a fons i escollir entre monarquia i república, però no coincidim amb la república que altres partits defensen.


Hernández va néixer a Barcelona i resideix a Sant Cugat. És advocada, especialitzada en dret mercantil internacional i va ser membre de la junta directiva del PP a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.