Mas adverteix d'una ofensiva per 'carregar-se' els símbols de Catalunya


  • Comparteix:

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha advertit aquest dissabte de l'ofensiva contra els símbols de país que pateix Catalunya. Tot i que no ha concretat el nom d'aquest atac, Mas ha posat com a exemple la campanya de 'desgast' engegada contra l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol. El líder de CDC ha aprofitat el consell nacional de la formació, celebrat al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, per advertir de l'emergència social que pateix Catalunya i per això ha instat l'oposició a sumar esforços per evitar l'erosió de l'estat del benestar.

El líder de CDC ha fet una crida a defensar aquests símbols i a no deixar 'de cap manera' que els destrueixin. Mas ha citat com a exemple d'aquesta ofensiva la campanya contra l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol.

Artur Mas

El president Pujol ha estat un símbol important per a Catalunya, que ara s'està intentant desgastar. Hi ha ofensives en aquest sentit.


L'altra petició del president de la Generalitat ha estat cap a l'oposició. Mas ha lamentat la seva actitud, diu, marcada per 'la manca de realisme i un empatx de populisme', davant una situació d'emergència social.

Artur Mas

En aquesta situació complicada, en lloc de donar la mà a aquell que cau pel precipici li poses el peu per empènyer-lo una mica més.


CDC ha celebrat aquest dissabte el seu consell nacional, el primer des que el fins ara secretari general del partit, Oriol Pujol, renunciés als seus càrrecs a la formació. De fet, Mas ha lloat el gest d'Oriol Pujol en favor dels interessos del país. El consell nacional de CDC ha comptat amb polítics locals, com l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Al parlar d'ofensiva contra els símbols de Catalunya, jo pensava que volien treure el caganer del pessebre!Quin ensurt! Només parlen d'atac contra els "gurús" de CDC...no confonguin a la gent!

Estanislau Vives Serra. Enviat el 15/abr/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.