La uaSC vol que l'Ajuntament flexibilitzi la urbanització de la Capella de Sant Joan


  • Comparteix:

Membres de la uaSC, en imatge d'arxiu

Membres de la uaSC, en imatge d'arxiu

La uaSC demana que l'Ajuntament redueixi l'impacte que suposarà als veins del sector de la Capella de Sant Joan el pagament del 80% dels costos de la urbanització del sector. El partit, sense representació al ple, demana al consistori que busqui subvencions de la Diputació, Generalitat o la Unió Europea per rebaixar el cost de les obres en aquest barri de Mira-sol.

En un comunicat, la uaSC reclama un sistema de finançament flexible per ajudar persones o famílies en greu situació econòmica per afrontar el pagament de les contribucions especials. La formació assegura que fa més de 40 anys que alguns veïns paguen impostos i ara es troben que per una parcel·la de 320 metres quadrats hauran de pagar aproximadament uns 13.000 euros, segons el preu inicial estimat.

Segons la uaSC, també es produeix un greuge comparatiu amb altres districtes on des de fa uns anys les urbanitzacions de carrers es fan íntegrament amb diners de lliure disposició o amb subvencions com el Pla de Barris.



  • Comparteix:

COMENTARIS

http://uasc.cat/press/minimitzar-limpacte-de-les-contribucions-especials/

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 23/abr/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.