Una empresa de Martorell va pagar un informe sobre la família Montilla


  • Comparteix:

Xavier Martorell

Xavier Martorell

Una empresa en què treballava Xavier Martorell va pagar per un dòssier sobre la família de José Montilla quan el socialista era president de la Generalitat, segons 'El Periódico'. Investigacions del 'cas Método 3' revelen que Provinen, de la qual el santcugatenc era director d'expansió i desenvolupament, va comprar un informe sobre el patrimoni dels pares i la dona de l'expresident. Martorell ha negat que es fes aquest encàrrec mentre que Montilla diu que aspectes de l'informe són falsos.

L'informe i la factura estan datats de l'octubre de 2007, quan Montilla era president des de feia menys d'un any. Segons el diari, la investigació recull que existeix un segon dossier sobre la trajectòria de Montilla, tot i que en aquest cas tampoc no hi ha informació suficient per determinar qui va fer l'encàrrec.

El director de Serveis Penitenciaris, Xavier Martorell, ha negat a través d'un comunicat que l'empresa Provinen hagués encarregat un informe sobre l'expresident Montilla. Martorell diu que aquestes informacions són 'rotundament falses' i assegura que aquesta empresa 'no va encarregar mai' cap informe sobre l'expresident.

De la seva banda, també en un comunicat, l'expresident Montilla ha dit que hi ha aspectes de l'informe que són mentida i ha defensat la seva 'vocació de servei públic'. L'expresident subratlla que és 'incomprensible que amb els antecedents que acumula Martorell' encara sigui un alt càrrec de la Generalitat. Més contundent ha estat el primer secretari del PSC, Pere Navarro, que ha exigit al president Mas que destitueixi Martorell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.