El PSC vol la dimissió de Mas si no s'expliquen les investigacions a Montilla


Temes relacionats

Una empresa de Martorell va pagar un informe sobre la família Montilla (25/abr/13)

L'equip de govern descarta crear una comissió informativa sobre l''afer Martorell' (16/abr/13)

Martorell compareixerà al Parlament sobre el cas d'espionatge ( 3/abr/13)

Martorell deixa la presidència local de CDC, però continua a la Generalitat ( 5/mar/13)


  • Comparteix:

Martorell, en una imatge d'arxiu

Martorell, en una imatge d'arxiu

El PSC demanarà la dimissió del president de la Generalitat, Artur Mas, si el govern no dóna explicacions 'convincents' sobre el presumpte espionatge que va fer l'agència de detectius Método 3 a l'expresident José Montilla. El portaveu del partit, Jaume Collboni, alerta que el silenci de Mas sobre el cas que afecta el director general de presons, el santcugatenc Xavier Martorell, els fa sospitar que està fent xantatge al president.

El portaveu del PSC, Jaume Collboni, considera que la Generalitat hauria de confirmar la veracitat de les informacions periodístiques que apunten que l'actual director de Serveis Penitenciaris, Xavier Martorell (CDC), va encarregar un informe sobre Montilla, que incloïa detalls sobre el seu patrimoni, així com el dels seus familiars.

Collboni ha advertit que el PSC demanarà formalment la dimissió d'Artur Mas si no trenca el silenci i dóna explicacions 'convincents' sobre el suposat espionatge a Montilla. En no fer-ho, els socialistes sospiten que Martorell està fent xantatge al president Mas. Pel PSC, la gravetat dels fets 'mereixen alguna cosa més' que la compareixença parlamentària que ha de fer Martorell per donar explicacions.

Martorell va deixar fa dos mesos el seu càrrec de president local de CDC de Sant Cugat, però no el càrrec de director general de Serveis Penintenciaris per les informacions que el vinculen amb l'empresa Método 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.