Terribas creu que ha arribat el moment de superar el 'Cas Martorell'


Temes relacionats

Joan Maria Terribas, nou president de CDC a Sant Cugat ( 9/abr/13)


  • Comparteix:

Joan Maria Terribas, aquest dilluns a Cugat.cat

Joan Maria Terribas, aquest dilluns a Cugat.cat

El nou president de CDC, Joan Maria Terribas, ha defensat que el partit és 'quelcom més que Xavier Martorell' i que cal superar aquesta etapa que ha esquitxat el partit a àmbit nacional. En una entrevista a Cugat.cat, Terribas ha declinat, però, pronunciar-se sobre si el santcugatenc ha de dimitir del seu càrrec com a director general de presons. Amb relació a les eleccions municipals, el convergent ha manifestat que el partit donarà ple suport a Mercè Conesa a qui considera 'la millor alcaldessa que pot tenir la ciutat'.

Joan Maria Terribas ho té clar: CDC de Sant Cugat ha de passar pàgina del 'cas Martorell'. El nou president de la secció local ha reiterat que l'afer no ha provocat cap divisió interna a la formació, tot i lamentar el continu degoteig d'informacions que vinculen l'expresident a Método 3 i els problemes que això està ocasionant a CiU a àmbit nacional.

Una voràgine informativa fruit, diu, d'un periodisme de filtracions que obeeix als interessos de tercers. Per aquest motiu, Terribas abandera que CDC ha de deixar enrere aquesta etapa i ha declinat opinar sobre si Martorell ha de dimitir com a director general de Serveis Penintenciaris.

Joan Maria Terribas

Convergència és molt més que Xavier Martorell amb tots els respectes per a l'expresident. Deixar una responsabilitat com la de Martorell no depèn ni d'ell mateix.


A àmbit intern, Terribas vol que CDC sigui una formació que vagi en paral·lel al govern municipal de CiU, i a la vegada funcioni de manera independent. De cara als comicis locals, el convergent afirma que el partit treballarà en els propers dos anys perquè Mercè Conesa sigui de nou alcaldessa, tot i que si no obtenen la majoria absoluta 'no serà cap desastre'.

Joan Maria Terribas

En dos anys poden passar moltes coses que ni nosaltres preveiem. Tenim la millor alcaldessa i la millor candidata per revalidar la majoria.


Sobre el procés d'independència, Terribas sosté que el partit farà pedagogia en aquelles zones del municipi on el projecte de país estigui menys arrelat. També apunta que la formació vol 'acompanyar' les entitats en els seus projectes de ciutat sense que aquestes perdin el seu protagonisme.

El convergent també ha remarcat la bona sintonia amb el soci de la federació, UDC, i, en concret, amb la seva presidenta, Cristina Paraira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.