El PSC, satisfet pel nou Pla d'Igualtat però el qualifica de 'poc ambiciós'


Temes relacionats

Els partits acorden per unanimitat incorporar la perspectiva de gènere a les polítiques municipals (22/feb/06)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ple municipal

Imatge d'arxiu del ple municipal

El PSC qualifica com 'un pas més però amb poca ambició' el nou Pla d'Igualtat de Gènere per a la Ciutadania impulsat pel consistori tot i que valora la seva actualització. Els socialistes han presentat una trentena d'al·legacions al text, que es presentarà properament, centrades en els àmbits laboral, social i de perspectiva de gènere. Amb tot, el PSC ha manifestat que és un pla que 'arriba tard' i en el qual falten dades.

El PSC aprova el nou Pla d'Igualtat de Gènere, però subratlla que s'ha fet amb retard, ja que la proposta s'havia de revisar a finals del 2011. A més, els socialistes han detallat que els resultats del primer pla 'només' han servit per posar les bases per a aquest nou text.

El regidor del PSC, Pere Soler, ha valorat que el nou Pla d'Igualtat fa un pas més que l'anterior, però amb poca ambició si Sant Cugat es vol posicionar com una ciutat capdavantera en la lluita per la igualtat de gènere.

Pere Soler

El que veiem bé d'aquest text és que fa un pas més però amb poca ambició. Aquest Pla d'Igualtat hauria de posicionar la nostra ciutat com una de les capdavanteres en la lluita per la igualtat de gènere.


Els socialistes posen de relleu que al text falten aspectes com l'emprenedoria de la dona, la no diferenciació en els salaris i la falta de paritat en els processos participatius, com en el cas dels consells de barri del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.