El PP presenta al·legacions per eliminar la vessant ideològica del Pla d'Igualtat


Temes relacionats

El PSC, satisfet pel nou Pla d'Igualtat però el qualifica de 'poc ambiciós' (30/abr/13)

El ple aprova un pla per avançar cap a la igualtat de gènere a l'Ajuntament (20/jun/12)


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa

Moment de la roda de premsa

El PP demana a l'equip de govern fer un pas endavant en les polítiques d'igualtat i passar de la cura en el llenguatge a les mesures efectives. Amb aquest objectiu, la formació ha presentat al·legacions al Pla d'Igualtat de Gènere per eliminar del document la vessant ideològica, com per exemple, diuen, la paraula 'gènere'. El PP ha reclamat al consistori utilitzar aquest pla per avançar en la conciliació entre la vida laboral i familiar, eix cabdal de la igualtat.

A través de les seves al·legacions, el PP demana que s'elimini la paraula 'gènere' i altres conceptes ideològics del pla, que s'haurien de substituir, diuen, per 'igualtat d'homes i dones'.

En aquest mateix sentit, l'agrupació local ha lamentat la manca de concreció del document, que incideix molt en la cura del llenguatge, però 'no va al moll de l'os'. La regidora del PP Dolors Domènech ha demanat a l'equip de govern que concreti mesures efectives i ha proposat, per exemple, la flexibilització dels horaris de la ciutat per garantir la conciliació de la vida familiar i laboral.

Dolors Domènech

Si volem que realment hi hagi igualtat, hem d'anar als horaris. Mentre no es canviï la manera de conciliar la vida familiar i laboral la igualtat serà impossible.


La proposta del PP és aprofitar l''esforç' fet per a l'elaboració del Pla d'Igualtat de Gènere per implantar a la ciutat 'mesures efectives' en aquest àmbit.




  • Comparteix:

COMENTARIS

És difícil digerir que les notícies del PP es mantinguin tants dies a la vista. Curiós.

Joan Serrallonga. Enviat el 6/mai/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.