'Esquerra, Progrés i País' crítica la incoherència d'ERC sobre la defensa de Can Busquets


  • Comparteix:

Jaume Busquets va ser expresident d'ERC i ara lidera el grup d'opinió.

Jaume Busquets va ser expresident d'ERC i ara lidera el grup d'opinió.

El grup d'opinió 'Esquerra, Progrés i País' demana a Esquerra Republicana que forci la revisió del pacte de govern amb Convergència i Unió perquè s'incorpori, de forma explícita i sense equívocs, la no urbanització de Can Busquets. Segons el grup d'opinió encapçalat per l'expresident Jaume Busquets, Esquerra cau en contradiccions i traeix l'esperit de defensa dels espais naturals que sempre ha caracteritzat el partit.

El grup d'opinió, en una carta, manifesta que l'actitud d'ERC en el tema de Can Busquets és 'de submissió absoluta' als interessos de CIU. En la missiva, expliquen que la trajectòria del partit s'havia caracteritzat, fins ara, per la defensa dels espais naturals.

Segons afirma el grup liderat per Jaume Busquets -expresident dimissionari de l'executiva d'ERC-, el pacte subscrit entre CIU i ERC va eliminar el punt referent a la revisió del projecte d'urbanització de Can Busquets. Segons Busquets, això trenca la línia i l'ideari del partit:

Jaume Busquets

Lamentem que aquest tema s'hagi dut així i posi en crisi la trajectòria seguida fins ara. ERC sempre ha defensat, fins ara, la protecció s'espais naturals.


Les crítiques als actuals membres del grup municipal i la direcció local del partit no acaben aquí. 'Esquerra, Progrés i País' afegeix que ERC està perdent la credibilitat i el prestigi i demana una revisió del pacte de govern subscrit amb CIU sobre aquesta qüestió:

Jaume Busquets

No és el paper que la gent s'esperava d'ERC dins l'equip de govern. És quasi anecdòtic.


El grup d'opinió se solidaritza amb les reivindacions de la Plataforma Cívica per la Defensa de Can Busquets i demana als partits que integren l'actual govern de la Generalitat que impulsin la requalificació d'aquesta zona per evitar la seva urbanització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.