Puig critica la proposta de la JNC per canviar l'elecció dels vocals de l'EMD


Temes relacionats

La JNC proposa l'elecció directa per a les vocalies a l'EMD de Valldoreix ( 7/mai/13)


  • Comparteix:

Moment d'una votació a l'EMD / Font: Premsa Valldoreix

Moment d'una votació a l'EMD / Font: Premsa Valldoreix

El president de l'EMD de Valldoreix i de l'Agrupació d'EMD de Catalunya, Josep Puig, troba fora de lloc la possible elecció directa dels vocals de les entitats descentralitzades proposada per la JNC. Puig, president per CiU-Actuem al territori, s'ha mostrat sorprès per la proposta de la branca juvenil de CDC ja que, ha assegurat a Cugat.cat, des de Valldoreix ja fa temps que es treballa amb la Generalitat per millorar la llei i no han estat consultats. Puig veu que aquesta opció implicaria més 'dificultats operatives' que l'actual sistema.

Puig considera que la proposta de 'la JNC demostra un profund desconeixement' de les EMD i creu que no és aplicable ja que pot crear desequilibris en els governs resultants. A més, assegura que és un plantejament que no és aplicable a tots els governs descentralitzats.

Més ellà de la proposta, Puig s'ha mostrat sorprès amb l'anunci de la formació nacionalista i ha lamentat que no s'hagi tingut en compte l'opinió de l'EMD de Valldoreix. En aquest sentit, ha recordat que està treballant en la qüestió des de la presidència de l'Agrupació d'EMD de Catalunya.

Josep Puig

Ens estranya que no ens hagin consultat i facin una proposta. Nosaltres fa molt temps que treballem en aquesta qüestió.


Puig ha recordat, a més, el seguit de trobades que han mantingut amb els responsables de governació de la Generalitat per fer arribar les seves propostes a l'avantprojecte de Llei de governs locals impulsada per la Generalitat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si protesten és que tenen por de perdre la mamella.

Joan Serrallonga. Enviat el 8/mai/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.