El PP portarà al ple la creació d'una comissió informativa sobre Martorell


Temes relacionats

Martorell compareixerà el dia 30 al Parlament per parlar sobre Método 3 (14/mai/13)

Francesc Homs referma la confiança del govern en Xavier Martorell (30/abr/13)

L'equip de govern descarta crear una comissió informativa sobre l''afer Martorell' (16/abr/13)

Els portaveus municipals analitzaran el 'cas Martorell' i la trama d'espionatge (11/mar/13)


  • Comparteix:

El president local del PP, Jordi Carreras, en una imatge d'arxiu

El president local del PP, Jordi Carreras, en una imatge d'arxiu

El PP portarà al ple la seva petició de crear una comissió informativa especial per esclarir els fets relacionats amb l'exregidor de Seguretat Xavier Martorell i l'empresa d'investigació Método 3. La formació presentarà aquesta reclamació a través d'una moció, ateses les diverses informacions aparegudes als mitjans sobre les investigacions als també exregidors d'UDC Joan Recasens i Xavier Amador, i l'expresidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu. El PP considera 'insuficient' la comissió informativa de seguretat que es va celebrar per oferir la màxima transparència sobre aquest afer.

El grup municipal del PP reclama la creació d'una comissió especial que coordini les accions del consistori sobre els fets atribuïts a l'exregidor de Seguretat i actual director de presons Xavier Martorell, i afegeix que aquesta qüestió afecta de manera directa l'Ajuntament. La formació manifesta que la comissió informativa de seguretat que es va dur a terme de forma extraordinària ha resultat insuficient.

El PP també demana al text que l'administració local es personi en els procediments judicials que s'hagin iniciat o s'iniciïn en un futur sobre aquesta qüestió. Aquesta reclamació ja la va proposar la formació en els precs i preguntes del ple d'abril i on l'alcaldessa ja va descartar crear cap comissió d'investigació sobre l''afer Martorell'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.