L'alcalde felicita una nova iaia centenària a casa seva


  • Comparteix:

L'alcalde ha visitat l'Aurora a casa seva al carrer Anselm Travé.

L'alcalde ha visitat l'Aurora a casa seva al carrer Anselm Travé.

La santcugatenca Aurora Monterroso ha celebrat el seu centenari amb un emotiu acte a casa seva on l'han acompanyat la seva família i també l'alcalde de Sant Cugat. Nascuda el 29 de gener de 1904, aquesta àvia ha rebut una rosa de plata com a record de l'Ajuntament de la nostra ciutat.

Nascuda a Paracuellos de Jarama, al costat de Madrid, l'Aurora va arribar a Barcelona ara fa 60 anys i aquí ha criat els seus fills i néts. Ara, i des de fa un temps, viu a la nostra ciutat a casa d'una de les seves filles, i tot i que, com se sol dir, l'edat no perdona, encara li queden energies per ajudar a la seva família amb les tasques diàries habituals. Així li explicava ella a l'alcalde.

Aurora Montserroso

Visc molt bé, eprquè m'aixeco i me'n vaig a dormir quan vull. Abans ajudava més, però ara asseco els plats i em faig l'habitació, i també miro la tele i llegeixo revistes.


L'Aurora ha celebrat el seu centenari a casa seva, acompanyada de la família, i també de l'alcalde, el regidor de Relacions Institucionals, Jaume Tubau, i la premsa. Per a ella ha estat tota una sorpresa, ja que segons afirma, mai hagués pensat que per complir els 100 anys la poguessin anar a felicitar les autoritats a casa.

Aurora Monterroso

Estic molt emocionada, jo no m'ho esperava. No em pensava que per complir aquests anys em vingués a felicitar l'alcalde.


Amb sorpresa o sense, l'Aurora ha estat obsequiada pels rams de flors que li han enviat la família i els amics, i també per una rosa de plata artesanal que li ha volgut entregar Recoder en nom del consistori, i que ella ha rebut amb intensa emoció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.