Maulets demana a ERC que trenqui amb el PSC demostrada la dependència amb el PSOE


  • Comparteix:

Diuen que la Generalitat no té capacitat decisòria.

Diuen que la Generalitat no té capacitat decisòria.

Maulets considera que vista l'actuació que ha tingut el PSC en l'afer de l'entrevista entre Carod-Rovira i la cúpula d'ETA, Esquerra Republicana hauria de sortir del govern tripartit. Segons el moviment independentista, Pasqual Margall, amb el cessament del fins ara conseller en cap, ha entregat la Generalitat a Madrid.

Maulets considera que l'afer Carod-Rovira ha servit per demostrar els lligams que atanallen el PSC amb el PSOE. El moviment independentista lamenta que Pasqual Margall, destituint Carod-Rovira, s'hagi abaixat els pantalons i hagi acatat les ordres dictades pels barons del PSOE. Segons Guim Pros s'ha demostra que el govern de la Generalitat és només un 'govern d'opereta':

Guim Pros

Ha servit per veure que el PSC està lligat al PSOE i que està sotmès als dictats de Madrid.


Davant d'aquest panorama, Maulets afirma no entendre que un partit que es proclama independentista, com ERC, continuï alimentant el govern tripartit. Guim Pros creu que pensar en victòries electorals puntuals, com el 14 de març, és una sortida en fals i que cal buscar solucions més contundents per trencar, diuen, amb l'espanyolisme 'opressor':

Guim Pros

Crec que ERC ha de sorrtir el tripartit i no alimentar més el PSC-PSOE que no deixa tirar endavant.


Finalment Maulets denuncia que l'aparell mediàtic i repressiu de l’Estat espanyol només té un objectiu: perpetuar l’status quo amb la finalitat de silenciar i desacreditar les veus dissidents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.