Compromís del ple per mantenir les bones pràctiques a la comunicació local


  • Comparteix:

La comunicació local, indispensable per a la cohesió del municipi

La comunicació local, indispensable per a la cohesió del municipi

Tots els partits del ple es comprometen a mantenir les bones pràctiques dels mitjans de comunicació pública local. Les formacions han aprovat, en aquest sentit, un decàleg de bones conductes al ple, on s'ha defensat el rol del grup Cugat.cat com a mitjà públic.

El ple ha aprovat el decàleg de bones pràctiques de la comunicació local elaborat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb l'impuls del Col·legi de Periodistes de Catalunya. El document defensa que els mitjans de comunicació locals de titularitat pública actuïn com a elements cohesionadors del municipi, informin de manera veraç i transparent i fomentin el debat públic. El text també insta la comunicació pública de proximitat a què promogui l'associacionisme, eviti el partidisme, es doti dels recursos necessaris, funcioni a través d'òrgans de gestió participatius i es gestioni ajustant-se a les possibilitats econòmiques del municipi.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.