Sant Cugat s'adhereix a la Declaració de Lleida en l'aposta per la sostenibilitat


  • Comparteix:

La declaració ha passat pel ple d'aquest dimarts

La declaració ha passat pel ple d'aquest dimarts

Sant Cugat s'ha sumat al ple d'aquest dimart a la Declaració de Lleida en l'aposta per la sostenibilitat. El document està promogut per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat per apostar per l'educació ambiental.

La declaració acorda 13 mesures concretes per fomentar l'educació per la sostenibilitat, com ara potenciar l'educació ambiental formal i no formal, incorporar les tecnologies de la comunicació, i establir lligams amb les xarxes educatives.

L'Ajuntament també ha signat un acord amb la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat per un aire més net. Els municipis que han signat aquest acord coincideixen que el problema de la qualitat de l’aire a les aglomeracions urbanes és evident. En aquest sentit, el consistori es compromet a col·laborar amb la Generalitat per frenar les causes que afecten la qualitat de l’aire.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.