La JNC contradiu la JERC i creu que a la ciutat ja hi ha prou aules d'estudi


Temes relacionats

Les JERC 'okupen' la Biblioteca Central per demanar més sales d'estudi (23/mai/13)


  • Comparteix:

Exterior de la biblioteca Gabriel Ferrater / Font: Gencat.cat

Exterior de la biblioteca Gabriel Ferrater / Font: Gencat.cat

La JNC considera que l'oferta d'aules d'estudi a la ciutat és suficient per cobrir les necessitats dels estudiants de Sant Cugat. La branca juvenil de CDC defensa la tasca del consistori davant les protestes dels republicans, que aquest dimecres s'han queixat de la manca d'espais per preparar els exàmens. La JNC recorda la posada en marxa durant aquest mandat de la biblioteca Marta Pessarrodona i el conveni amb Esade, que han permès l'ampliació d'aquest servei.

La JNC defensen la tasca feta en aquest àmbit des de l'equip de govern i recorden que, tot i el context de crisi, la ciutat ha ampliat els espais destinats a l'estudi, sobretot en èpoques d'exàmens. En aquest sentit destaquen el conveni amb Esade que posa a disposició dels estudiants santcugatencs fins a 400 places.

El secretari de Coordinació Política de la JNC, Pol Moragas, ha assegurat que la ciutat té aules suficients i ho demostra, ha explicat a Cugat.cat, el fet que les places disponibles a l'escola de negoci mai han estat a ple rendiment.

Pol Moragas

Esade mai ha estat a ple rendiment. Si faltés espai seríem partidaris d'ampliar places però creiem que no cal. Les places actuals són suficients.


El posicionament de la JNC arriba després que les JERC hagin protestat aquest dimecres per la manca de places d'estudi a Sant Cugat amb una acció a la biblioteca Gabriel Ferrater.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Els nois i noies de les JERC tenen raó. El problema és que a la nostra ciuta mai han entès que significa sales d'estudi, sobretot en època d'exàmens.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 23/mai/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.