Noves cares a les Noves Generacions per implicar-se més amb el jovent


  • Comparteix:

El nou secretari general, Alberto Oliván, a l'esquerra, amb el president local de NNGG, Ignacio Fuentes al centre i el nou secretari d'organització, Lluís Santamaria

El nou secretari general, Alberto Oliván, a l'esquerra, amb el president local de NNGG, Ignacio Fuentes al centre i el nou secretari d'organització, Lluís Santamaria

Les Noves Generacions (NNGG) compten amb un nou secretari general, Alberto Oliván, i un nou secretari d'organització, Lluís Hernández. Amb aquesta acció, el president local de NNGG, Ignacio Fuentes, vol obrir una nova etapa on la formació jove del PP tingui més implicació amb la joventut i amb el grup municipal. Un dels primers objectius d'Oliván és augmentar el nombre d'afiliats.

El president local de Noves Generacions, Ignacio Fuentes, ha destacat que s'ha fet molt bona feina en els 18 mesos que porta en el càrrec, però que calia donar un impuls en els àmbits de connexió amb el jovent i amb el grup municipal del PP.

Fuentes ha manifestat que el relleu de la fins ara secretària general, Maria Castro, té motius estrictament de canvi d'objectius de la formació. El president local també ha reconegut que la feina que es fa a NNGG està reconeguda a la comarca i es té en compte la formació jove municipal en l'estructura del partit.

Ignacio Fuentes

Hem passat d'una situació en què no se'ns coneixia al municipi a ser coneguts a àmbit català: se'ns consulta i se'ns té en compte a àmbit d'estructura de partit.


El nou secretari general, Alberto Oliván, ha expressat que els objectius més immediats passen per seguir amb la mateixa línia creada per Castro, apropar la política del consistori als joves i crear una campanya d'afiliació perquè els simpatitzants s'impliquin més en la formació i s'afiliïn.

Alberto Oliván

Intentem continuar la línia que havia realitzat fins ara Maria Castro. M'agradaria apropar més la política de l'Ajuntament als joves. Volem fer una nova campanya d'afiliació.


La nova estructura de les NNGG compta ara amb un nou càrrec, el de secretari d'organització de la mà de Lluís Hernández. El president local ha afirmat que era necessari aquesta figura per reforçar l'àmbit de la comunicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.