El teixit independentista local prepara una cadena humana a l'estiu


Temes relacionats

L'ANC organitza un acte de reafirmació nacional amb l'assistència de Conesa (23/mai/13)

L'ANC omple La Unió de gom a gom amb la presència de Carme Forcadell (21/mai/13)


  • Comparteix:

Sant Cugat ja ha acollit altres manifestacions independentistes

Sant Cugat ja ha acollit altres manifestacions independentistes

Sant Cugat per la Independència (SCxI) i Òmnium Cultural organitzaran una cadena humana, coneguda com a Via Santcugatenca, que servirà per presentar i preparar la mateixa iniciativa d'àmbit nacional que tindrà lloc l'Onze de Setembre. Les dues entitats fan una crida per participar en aquesta jornada reivindicativa, que se celebrarà el 6 de juliol a les vuit del vespre.

L'Onze de Setembre d'enguany presenta una novetat històrica: la d'una cadena humana coneguda com a Via Catalana que pretén recórrer de punta a punta el territori català. Les delegacions locals de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural posaran el seu gra de sorra amb un assaig a àmbit local, que portarà per nom Via Santcugatenca. El coordinador de Sant Cugat per la Independència, Manel Porta, ha revelat que altres delegacions de l'ANC participaran en la cadena de la ciutat.

Manel Porta

Les assemblees territorials pròximes hi participaran. Volem donar a conèixer la iniciativa de caràcter nacional.


Els interessats a participar en aquesta jornada, ja sigui com a membres de la cadena o coordinadors, han d'enviar les seves dades de contacte al correu santcugat@assemblea.cat. La Via Catalana es formarà el 6 de juliol a les vuit del vespre, com a preludi de la gran cadena que s'ha de formar en l'àmbit nacional l'Onze de Setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.