Conesa i Brugarolas defensen la gestió municipal davant les crítiques del PP


Temes relacionats

Sánchez Costa critica l'independentisme de Conesa i el deute de l'Ajuntament ( 1/jun/13)


  • Comparteix:

L'Ajuntament va hissar una estelada al gener que algú va robar pocs dies després

L'Ajuntament va hissar una estelada al gener que algú va robar pocs dies després

L'alcaldessa, Mercè Conesa, considera que el PP ofega Catalunya en lloc d'atendre el suport ciutadà que rep el procés sobiranista. Conesa ha respost així el diputat del PP Fernando Sánchez Costa, que ha criticat aquest dissabte la defensa de l'independentisme que fa l'alcaldessa i l'endeutament 'irresponsable' de l'Ajuntament. El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, considera que la política d'endeutament del consistori seria un bon exemple a seguir pel govern de l'Estat espanyol.

Mercè Conesa ha defensat la gestió de l'Ajuntament en el seu suport al procés sobiranista perquè respon, ha dit, a la voluntat majoritària dels ciutadans. El diputat PP va qualificar de 'radical' l'actitud de l'alcaldessa en la seva vista aquest dissabte al municipi. Per Conesa, l'actitud 'conservadora' i 'centralista' del PP no té en compte la voluntat popular.

Mercè Conesa

El PP té una línia absolutament centralista i conservadora que prefereix ofegar Catalunya en lloc de donar-li ales, nosaltres fem avançar la nostra ciutat en base al suport social que rebem.


De la seva banda, el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha recordat a Sánchez Costa que la política d'inversió del consistori és l'adequada per a una administració solvent en temps de crisi, al revés que la de l'executiu espanyol, que ha qualificat d''irresponsable'.

Carles Brugarolas

El deute finança la inversió i en temps de crisi els ajuntaments solvents han de mantenir el ritme inversor i no fer el que està fent el seu partit des de l'Estat central, que és una irresponsabilitat.


Brugarolas ha respost així també el diputat del PP, que ha criticat la despesa innecessària que l'Ajuntament va dur a terme abans de la crisi econòmica i que, segons diu, ha deixat el consistori amb un deute de 70 milions d'euros. El tinent d'alcalde d'Economia ha assegurat que el nivell d'endeutament 'és el que volen tenir' i que s'ha moderat en els darrers dos anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.