Conesa viatja a Brussel·les per conèixer les opcions de finançament per a la ciutat


Temes relacionats

Les ciutats de l'ÀMBIT B-30 volen competir amb la indústria europea (17/oct/12)


  • Comparteix:

Conesa es desplaça a Brussel·les durant dos dies

Conesa es desplaça a Brussel·les durant dos dies

L'alcaldessa, Mercè Conesa, es desplaça aquest dimarts a Brussel·les per conèixer els instruments financers que es posaran a disposició dels municipis per engegar projectes enquadrats el pla de creixement de la UE Estratègia 2020. La UE posarà especial atenció als projectes destinats a fomentar el creixement intel·ligent, l'ocupació juvenil i la sostenibilitat ambiental de les ciutats. L'Estratègia 2020 coincideix, segons l'Ajuntament, amb l'estratègia econòmica, social i ambiental amb què s'ha dotat el govern municipal per fer front als propers anys.

Aquest viatge de dos dies ha de servir per conèixer les novetats del nou marc financer plurianual i la política regional en clau local. Aquesta visita a la capital europea s'emmarca en un curs de formació per a ens locals organitzat per la Diputació de Barcelona. Està adreçat a càrrecs electes, directius i personal tècnic dels ens locals de Catalunya i és la primera activitat fruit del conveni de col·laboració de l'acord signat entre les quatre diputacions en matèria europea i internacional.

El programa del curs inclou trobades i sessions de treball per conèixer el funcionament del Fons Social Europeu (FSE) com instrument per combatre l'atur juvenil i promoure la formació ocupacional. La iniciativa també serveis per fomentar les accions de suport a la innovació per a les ciutats a través del desenvolupament de les 'smart cities' i el suport de la UE a la cooperació descentralitzada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.