Prop de la meitat dels regidors s'estrenaran el proper mandat


  • Comparteix:

Onze regidors de l'actual cartipàs municipal s'han acomiadat del ple en la darrera sessió del mandat perquè no optaran a la reelecció als comicis del 27 de maig. Tots ells han destacat el bon clima polític i humà que respira el consistori i han desitjat sort als futurs regidors. El record al desaparegut Jaume Tubau ha presidit la majoria de les intervencions.

L'actual tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha tingut un record per a tots aquells amb qui ha compartit aquest mandat, així com a les diferents entitats de la ciutat.

Àngels Solé

Les entitats m'han ensenyat molt i els vull agraïr la seva paciència. Espero també haver contribuït a millorar el teixit associatiu de la ciutat.


Dins la federació nacionalista, tampoc no repetiran el regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, i el regidor d'Esports, Xavier Cortés.

Des del PSC, Jordi Menéndez ha remarcat l'orgull amb què ha ocupat el càrrec de regidor de la seva pròpia ciutat.

Jordi Menéndez

Ser regidor de la teva ciutat no és una càrrega sinó un privilegi.


Els actuals regidors del grup municipal socialista Neus Sotomayor, Joan Carrasco i Pau Calsamíglia tampoc no repetiran en el seu càrrec els propers quatre anys.

Pel que fa a ERC, l'actual tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha recordat que per sobre dels colors polítics s'emporta moltes amistats.

Eduard Pomar

El compartir tants bons moments ha creat molts vincles per sobre dels colors polítics.


El republicà Enric Tomàs, actual regidor de Sanitat, també deixarà de ser regidor en el proper cartipàs municipal.

El regidor d'ICV-EA, Xavier Laborda, ha destacat que l'activitat municipal l'ha canviat.

Xavier Laborda

Venia amb dos objectius: canviar les coses i millorar aquestes coses. No he aconseguit però el temps i els companys m'han canviat a mi.


Per part del PP, Rafael Enríquez ha dit que resta a disposició de tothom i que vol recuperar el temps necessari per a la família i el negoci.

Rafael Enríquez

El vostre amic Rafa resta a la vostra disposició i es dedicarà a recuperar el temps per la família i el treball.


La darrera sessió del ple municipal del mandat ha estat, curiosament, la primera que s'ha celebrat en les noves instal·lacions de l'Ajuntament a la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.