El PSC proposarà crear un grup de seguiment de les mocions aprovades


  • Comparteix:

Els regidors del PSC Pere Soler i Ferran Villaseñor, d'esquerra a dreta

Els regidors del PSC Pere Soler i Ferran Villaseñor, d'esquerra a dreta

El PSC presentarà en el ple de juny una proposta perquè es compleixin i es doni informació sobre les mocions que s'aproven durant les sessions plenàries. La intenció és crear un grup de treball que es reuneixi de manera periòdica i que faci seguiment de l'acció de govern. Els socialistes s'han mostrat oberts a modificacions del text per part dels altres membres del consistori, sempre que es mantingui l'esperit i l'objectiu de la moció, i han exposat la seva intenció d'arribar al màxim consens en aquest tema.

Els socialistes demanaran en una moció al ple de juny que l'equip de govern faci un acte de transparència posant a l'abast dels grups de l'oposició informació sobre l'estat dels acords que es prenen durant les sessions plenàries. El regidor del PSC Pere Soler ha exposat que seria positiva la creació d'un grup de treball on hi hagi representants dels partits amb presència al consistori i altres agents socials que puguin estar-hi implicats, com a mecanisme per fer seguiment de l'acció de govern.

Pere Soler

Hem proposat la creació d'un grup de treball en què l'equip de govern presenti una dació de comptes amb les mocions que s'han fet i les que no.


La formació s'ha mostrat oberta a modificacions del text per part dels altres grups, sempre i quan no es perdi 'l'esperit i l'objectiu' inicial, amb la voluntat d'arribar al màxim consens. També han exposat la necessitat de traslladar aquesta informació al Consell de Ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.