ICV-EUiA denuncia falta de transparència en la cessió d'espais públics a Esart


Temes relacionats

El PSC lamenta que no hagi sortit a concurs públic el projecte Esart (13/jun/13)

La tertúlia parla de la Festa Major i Esart (12/jun/13)

Neix Esart a l'entorn del Centre Cultural i Esade amb batxillerats oficials creatius ( 7/jun/13)


  • Comparteix:

Roser Casamitjana i Joan Calderon, els dos regidors d'ICV-EUiA

Roser Casamitjana i Joan Calderon, els dos regidors d'ICV-EUiA

ICV-EUiA critica que la cessió d'espais públics al projecte Esart s'hagi fet a través d'un decret d'alcaldia i no per concurs públic. Els ecosocialistes lamenten que, en època de retallades, un equipament municipal com el Centre Cultural aculli oferta d'ensenyament privat que es podria impartir o s'imparteix a instituts públics.

Segons ICV-EUiA, l'equip de govern promou un model educatiu dirigit a famílies amb alt nivell adquisitiu en comptes de pensar en tota la ciutadania. El partit també apunta que part dels estudis que s'impartiran al centre ja s'estan donant a instituts públics i que això pot comportar una 'competència deslleial'.

Els ecosocialistes també lamenten que el decret d'alcaldia arribi després que Mercè Conesa promogués una cimera amb els portaveus municipals per buscar consensos en matèria educativa i cultural. La regidora d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, diu que la seva formació no dubta de la legalitat del procés però considera que aquest li ha mancat transparència.

Els ecosocialistes també troben curiós que l'anterior màxim responsable del Patronat d'Educació, Valentí Feixas, sigui un dels caps del Grup Montcau en l'actualitat.

Roser Casamitjana

L'adjudicació s'havia d'haver fet a través d'un concurs públic i s'ha donat a una empresa, on un dels seus directius ha tingut càrrec de responsabilitat a l'Ajuntament.


Tot i les crítiques, ICV-EUiA no veu amb mals ulls que es vulgui optimitzar les hores buides de l'escola de música municipal, però sempre que, subratlla el partit, es faci amb un procés transparent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.